Om Green

Green Landscaping är en del av koncerngruppen Green Landscaping Group – Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer med syfte att göra staden skönare och tryggare. Green Landscapings verksamhet omfattar ett komplett utbud av underhållstjänster såsom grönyteskötsel, finplanering, skötsel av sport- och fritidsanläggningar samt träd- och skogsvård. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Vi är verksamma i mellersta och södra Sverige med fokus på storstadsregionerna. Antalet anställda är cirka 600 och omsättningen cirka 1000 MSEK.

 

Vår historia

Green Landscaping bildades fredagen den 16 april 2010 genom en sammanslagning av Jungs, Landscaping, Mark & Trädgårdsanläggare Sjunnesson, Qbikum och Miljöbyggarna Stockholm. Våren 2018 noterades Green Landscaping på Nasdaq First North.

Green Landscaping är idag en av Sveriges ledande aktörer med all specialistkunskap inom skötsel och anläggning av utemiljö. Hösten 2013 tillkom Jacksons Trädvård, våren 2014 blev GML Sport en del av koncernen och sedan sommaren 2017 ingår även Tranemo Trädgårdstjänst och Björnentreprenad. Sedan hösten 2017 ingår också JE Mark och Jordelit i Green-koncernen.

Besök koncerngruppens hemsida Green Landscaping Group

Senaste nytt

Green Landscaping offentliggör notering på Nasdaq First North och prospekt i samband därmed den 13 Mar

Läs hela pressmeddelandet och besök koncerngruppens hemsida för infromation: http://www.greenlandscapinggroup.se/  

Green Landscaping offentliggör avsikt att notera bolagets aktier på Nasdaq First North den 1 Mar

Läs mer på koncernens gemensamma hemsida www.greenlandscapinggroup.se

Jordelit blir en del av Green Landscaping den 6 Dec

Från och med den 24 november ingår Svensk Jordelit AB i Green Landscaping-koncernen. Samgåendet mellan ...
X

Kontakta oss

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kontaktuppgifter

Kontakta oss:

Green Landscaping AB
Jägershillgatan 14
213 75 Malmö