JE Mark blir en del av Green Landscaping

2017-11-29

  

Från och med den 17 november ingår JE Mark i Green Landscaping-koncernen.

Samgåendet mellan Green Landscaping Group och JE Mark & Anläggningsteknik AB (”JE Mark”) skapar goda förutsättningar att tillgodose kunders behov av kvalificerade tjänster både inom skötsel och anläggning av utemiljöer.
JE Mark kommer att drivas som ett fristående dotterbolag inom Green-koncernen med sitt eget namn och varumärke. Jan Eriksson, VD JE Mark, går in som delägare i Green och kommer att ingå i Greens ledning. Ytterligare sju nyckelpersoner från JE Mark blir delägare i Green i samband med samgåendet.

– JE Mark är ett välskött företag med en hög kompetens inom finplanering vilket kommer att komplettera och stärka Greens kunderbjudande, huvudsakligen i norra Stockholm. Det ska bli fantastiskt kul att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Johan Nordström, VD för Green Landscaping.

– Vi ser fram emot en god samverkan med Green Landscaping. Vi verkar på en marknad där det är mycket viktigt med kunskap, kompetens och resurser inom finplanering och skötsel. Detta samgående skapar förutsättningar för att tillgodose kundernas behov av kvalificerade tjänster både inom skötsel och anläggning, säger Jan Eriksson, VD JE Mark.

JE Mark grundades 1998 av Jan Eriksson och har som verksamhetsidé specialiserat sig på finplanering och kvalificerade markentreprenader. JE Mark utgår från Vallentuna norr om Stockholm men utför arbeten i hela Stor-Stockholmsregionen. Företaget består av 40 tillsvidareanställda. Förväntad omsättning för 2017 är 70 Mkr. Läs mer på http://www2.jemark.se

Green Landscaping Group är Sveriges ledande aktör inom utemiljöbranschen. Gruppen är verksam i stora delar av Sverige och erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom skötsel, anläggning och expertuppdrag. Antalet anställda är cirka 650 och förväntad omsättning för 2017 är 850 Mkr. Läs mer på http://www.greenlandscaping.se

Har du frågor om samgåendet?

Kontakta Johan Nordström, VD för Green Landscaping, tel: 070-108 74 20

Bild: Oceanparken i Österåker kommun anlagd av JE Mark. Foto: Jan Eriksson.

Green-bloggen

Följ vår medarbetare Annsofi Sjöman i Norrtälje. I bloggen varvar hon rapporter från vardagen med reflektioner kring jobbet.

Senaste nytt

Green Landscaping offentliggör notering på Nasdaq First North och prospekt i samband därmed den 13 Mar

Läs hela pressmeddelandet och besök koncerngruppens hemsida för infromation: http://www.greenlandscapinggroup.se/  

Green Landscaping offentliggör avsikt att notera bolagets aktier på Nasdaq First North den 1 Mar

Läs mer på koncernens gemensamma hemsida www.greenlandscapinggroup.se

Jordelit blir en del av Green Landscaping den 6 Dec

Från och med den 24 november ingår Svensk Jordelit AB i Green Landscaping-koncernen. Samgåendet mellan ...
X

Kontakta oss

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kontaktuppgifter

Kontakta oss:

Green Landscaping AB
Jägershillgatan 14
213 75 Malmö