Mårten Holmqvist ny VD för Jacksons Trädvård

2017-04-12

Från och med den 10 april är Mårten Holmqvist ny VD för Greens dotterbolag Jacksons Trädvård.

Mårten HolmqvistMårten kommer senast från en roll som marknadsområdeschef på AB Previa. Han har en gedigen bakgrund inom förändringsledning, utveckling av försäljning och ledarskap samt skapande av struktur och processer i komplexa tjänsteföretag. Tillsammans med familjen äger och driver han sedan många år en skogsgård i Östergötland, med inriktning på skogsbruk, lantbruk och naturvård.

– Mitt intresse för skog och naturvård lockade mig till uppdraget på Jacksons. Men också den starka kultur, spetskompetens och stolthet som jag förstått finns i bolaget. Att får arbeta med ledarskap och affärsutveckling i kombination med ett av mina stora personliga intressen och engagemang ser jag verkligen fram emot, säger Mårten.

Mårtens uppdrag blir att fortsätta driva vidare Jacksons med samma strategi som tidigare VD Johan Josephson gjort. Mårten börjar i samband med att Johan Josephson, som drivit Jacksons Trädvård framgångsrikt under drygt tre år på ett förtjänstfullt sätt, väljer att gå vidare mot nya utmaningar.

Jacksons Trädvård AB etablerades 2004 som ett professionellt arboristföretag, vilket innefattar vård, underhåll och fällning av träd. Med tiden har även skogliga tjänster och naturvård blivit bolagets specialistområden. Jacksons Trädvård är specialiserade inom trädvård i urbana miljöer och kulturlandskap samt planering och skötsel av tätortsnära skog och naturreservat med fokus på natur-, kultur- och rekreationsvärden. Läs mer på www.jacksonstradvard.se.

Har du frågor? Kontakta Mårten Holmqvist, VD för Jacksons Trädvård, tel: 076-644 37 76.

Green-bloggen

Följ vår medarbetare Annsofi Sjöman i Norrtälje. I bloggen varvar hon rapporter från vardagen med reflektioner kring jobbet.

Senaste nytt

Green Landscaping offentliggör notering på Nasdaq First North och prospekt i samband därmed den 13 Mar

Läs hela pressmeddelandet och besök koncerngruppens hemsida för infromation: http://www.greenlandscapinggroup.se/  

Green Landscaping offentliggör avsikt att notera bolagets aktier på Nasdaq First North den 1 Mar

Läs mer på koncernens gemensamma hemsida www.greenlandscapinggroup.se

Jordelit blir en del av Green Landscaping den 6 Dec

Från och med den 24 november ingår Svensk Jordelit AB i Green Landscaping-koncernen. Samgåendet mellan ...
X

Kontakta oss

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kontaktuppgifter

Kontakta oss:

Green Landscaping AB
Jägershillgatan 14
213 75 Malmö