Tranemo Trädgårdstjänst blir en del av Green Landscaping

2017-06-26

Grasklippning TTJ

Från och med den 1 juli ingår Tranemo Trädgårdstjänst i Green Landscaping-koncernen.

Med samarbetet ökar bolagen sin närvaro på den regionala marknaden och får stora möjligheter att utveckla kundrelationerna i och omkring Borås, Ulricehamn och Tranemo. Tranemo Trädgårdstjänst kommer att drivas som ett fristående dotterbolag inom Green-koncernen med sitt eget namn och varumärke. Roger Carlsson, VD och ägare i Tranemo Trädgårdstjänst, går in som delägare i Green och kommer att ingå i Greens ledning.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Tranemo Trädgårdstjänst i Green-familjen. Företaget har ett starkt lokalt varumärke som står för kvalitet och stabilitet samt har en djup kompetens inom utemiljö, som Green kommer att ha stor nytta av. Vi har länge följt bolagets utveckling och är övertygande om att vi tillsammans blir vi en ännu starkare spelare i Sjuhäradsområdet, säger Johan Nordström, VD för Green Landscaping.

– Jag känner mig stolt och glad över samarbetet med Green. Det innebär att vi får vi en plattform att växa vidare på och är med och bygger en ledande aktör i utemiljöbranschen, samtidigt som vi behåller vår lokala verksamhet, säger Roger Carlsson, VD för Tranemo Trädgårdstjänst.

Tranemo Trädgårdstjänst bildades 1973 och är idag ett av de ledande utemiljöföretagen i Västergötland med kontor i Borås, Ulricehamn och Tranemo. Bolaget erbjuder ett komplett erbjudande av skötsel och anläggning av utemiljöer och förfogar över en modern maskinpark. Under säsong består verksamheten av upp till 100 medarbetare. Under 2016 omsatte Tranemo Trädgårdstjänst 88 MSEK. Läs mer på ttj.se.

Har du frågor om samgåendet? Kontakta Johan Nordström, VD för Green Landscaping, tel: 070-108 74 20.

Bild: Gräsklippning hos Tranemo Trädgårdstjänst. Foto: Tina Hjort.

Green-bloggen

Följ vår medarbetare Annsofi Sjöman i Norrtälje. I bloggen varvar hon rapporter från vardagen med reflektioner kring jobbet.

Senaste nytt

Green Landscaping offentliggör notering på Nasdaq First North och prospekt i samband därmed den 13 Mar

Läs hela pressmeddelandet och besök koncerngruppens hemsida för infromation: http://www.greenlandscapinggroup.se/  

Green Landscaping offentliggör avsikt att notera bolagets aktier på Nasdaq First North den 1 Mar

Läs mer på koncernens gemensamma hemsida www.greenlandscapinggroup.se

Jordelit blir en del av Green Landscaping den 6 Dec

Från och med den 24 november ingår Svensk Jordelit AB i Green Landscaping-koncernen. Samgåendet mellan ...
X

Kontakta oss

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kontaktuppgifter

Kontakta oss:

Green Landscaping AB
Jägershillgatan 14
213 75 Malmö