Flottaste flotten

19 aug 2020

Trädgårdsstaden Landskrona firar varje år det gröna med en fest i augusti – Landskrona Trädgårdsgille. En av evenemangets höjdpunkter är de flytande trädgårdarna i Citadellets vallgrav. Green Landscaping Skåne var i år stolta deltagare i eventet med en flotte där vi visade en idé om hur det offentliga rummet kan användas som ett extra rum i en urban miljö.

– Den nya tekniken ger oss alla oändliga möjligheter att skapa våra nya arbetsplatser varhelst vi trivs. Vi trivs bäst ute, med fuktiga grässtrån mellan tårna och solstrålar som silas i frodiga trädkronor, bland doft och skuggspel väcks våra sinnen till liv, säger kreatörerna Martina Selinder och Lena C. Nordqvist på Green Landscaping Skåne.

– Jag är otroligt stolt över våra engagerade och drivna medarbetare som verkligen visar på vår innovation och kompetens i branschen genom detta flytande kontor på Landskronas Trädgårdsgille, säger Björn Svensson, VD på Green Landscaping Skåne

Vill du veta mer om vad kollegorna i Skåne har för idéer om trädgårdar och det gröna får du gärna höra av dig. Vi brinner för att skapa gröna utemiljöer för alla.

Green Landscaping Skåne AB
Martina Selinder
Mobil: 070-295 05 97
Email: martina.selinder@greenlandscaping.se