Green har fått i uppdrag att sköta fyra centralparker i Stockholm

16 jan 2014

Sedan första december 2013 sköter Green Landscaping Berzelii Park, Kungsträdgården, Strömparterren och Norra Bantorget åt Stockholms Stad. Det är ett prestigeprojekt och ett bevis på Greens kompetens och konkurrenskraft inom parkskötsel. Kontraktet spänner som längst över drygt 7 år och är värt ca 3 MSEK per år.

– Vi är mycket stolta över att få förtroendet att sköta parkerna säger Lars Sandström, Distriktschef på Green i Stockholm. För oss är den gröna miljön det viktigaste – i parkerna kan Stockholms invånare ta en skön paus och få en känsla av att naturen aldrig är långt borta. Parkerna är också en viktig del av Stockholms ansikte utåt som en vacker och naturnära stad. Green, genom ansvarig produktionschef Tomas Jonsson, kommer att satsa resurser på att skapa bästa möjliga miljö i parkerna, året om, tillsammans med Stockholms Stad. 

– Vi ser fram emot att jobba med Green säger Bodil Hammarberg, ansvarig beställare på Trafikkontoret Stockholms Stad. Green har erfarenhet av att sköta centrala parker i storstadsmiljö och har gett ett mycket gott intryck under uppstarten av skötseln. 

För ytterligare information kontakta: 
Lars Sandström, Distriktschef Green Landscaping, tel: 010-499 78 39, email: lars.sandstrom@greenlandscaping.se 
Hans Josefsson, VD Green Landscaping, tel: 010-499 70 08, email: hans.josefsson@greenlandscaping.se