Green lägger nytt konstgräs på Zinkensdamms Idrottsplats

4 jul 2014

Zinkensdamms IP

Green Landscaping har vunnit en upphandling avseende konstgräs och ispist på Zinkensdamms IP i Stockholm. Det nya gräset läggs under sommaren och uppdraget är värt 7,1 miljoner SEK.

I uppdraget ingår att riva befintligt konstgräs och ispist samt installera nytt konstgräs och ny ispist på den 7000 kvadratmeter stora fotbollsplanen. Arbetet utförs under juli, augusti och september. 

– Det här uppdraget visar att vårt strategiska val att etablera Green som en professionell aktör inom sport- och fritidssegmentet i utemiljöbranschen är rätt. Kunderna uppskattar att vi både kan anlägga och sköta fotbollsplaner, säger Mats Lennerthson, Affärsområdeschef Sport & Fritid på Green Landscaping. 

Upphandlingen vanns i konkurrens inom ramavtalet med Stockholms Fastighetskontor. Ansvarig chef för uppdraget är distriktschef Karin Ringholm. 

Zinkensdamms Idrottsplats ligger på Södermalm i Stockholm och används av allmänheten, skolor och föreningar. Publikrekordet på 18 000 sattes 2006 när Lars Winnerbäck hade sin avslutningskonsert under sin sommarturné. 

För ytterligare information kontakta: 
Karin Ringholm, Distriktschef Stockholm Anläggning, Green Landscaping, 010-499 78 51 
Mats Lennerthson, Affärsområdeschef Sport & Fritid, Green Landscaping, 010-499 77 37