Green sköter Vellinge kommuns idrottsplatser

12 jul 2013

Sedan årsskiftet sköter Green Landscaping Vellinge kommuns alla idrottsplatser. Det innebär drift av 10-tal naturgräsplaner, 5 konstgräsplaner, 3 tennisanläggningar samt skötsel av en utomhuspool. I uppdraget ingår allt från att klippa gräs, hålla rent, provtagning av vatten samt tillsyn av de olika fastigheterna/idrottsanläggningarna. 
När säsongen nu är i full gång kan det konstateras att allt har fungerat mycket bra. Investering i två nya miljövänliga gräsklippare är en anledning. 
– För oss är det ett viktigt uppdrag där vi stärker upp Greens verksamhet inom sport- och fritidssegmentet. Vi har tagit med oss kunnande från andra uppdrag men har också kunnat investera ytterligare och blivit allt duktigare i och med detta uppdrag, säger Christina Sundström, regionschef på Green. 
Inspirerande är att kommunens idrottsföreningar har många aktiva medlemmar och dessutom håller en hög nivå på sitt idrottande. 
– Stora sportevenemang och turneringar arrangeras dessutom i kommunen, där Green har ett stort ansvar att ta. Detta gör att vi som företag behöver leverera på topp och utvecklas genom detta, säger Patrik Andersson, produktionschef på Green. 
Entreprenaden pågår till 2017 och då med möjlighet till ytterligare två års förlängning. Uppskattat årsvärde är ca 4 MSEK. 

För ytterligare information kontakta: 
Christina Sundström, regionschef Green Landscaping. 
Tel: 010-499 71 00, email: christina.sundstrom@greenlandscaping.se 
Hans Josefsson, VD Green Landscaping, 
Tel: 010-499 70 08, email: hans.josefsson@greenlandscaping.se