Green tecknar nytt avtal med Armada Fastigheter avseende utemiljö

20 okt 2014

Lekplats i Skogslunden

Green Landscaping har vunnit ett avtal gällande skötsel av det kommunala fastighetsbolaget Armada Fastigheters utemiljö i och omkring Österåkers kommun. 

Uppdraget omfattar skötsel av utemiljön året runt, däribland markskötsel, renhållning, vinterväghållning och lekplatsbesiktningar. Årsomsättningen beräknas bli 7-8 MSEK och som mest kommer ett tiotal medarbetare att arbeta med leveransen.

Leveransen startade den 1 oktober och avtalet sträcker sig som längst till och med den 30 september 2020, inklusive samtliga optioner. Green har tidigare haft motsvarande kontrakt fram till 2012. Kontraktet passar väl in hos Green, som sedan tidigare har parkskötseln till Österåkers kommun och därmed redan har en väl fungerande etablering på plats.

– Vi är glada att åter få ge Green Landscaping förtroendet att sköta våra grönytor, säger Lise-Lotte Billborn, förvaltningschef och vice VD hos Armada Fastigheter.
– Vi ser fram emot att återigen jobba med Armada, som vi hade ett bra samarbete med tidigare, och vi vet att vi kan bidra i utvecklingen, säger Hans Josefsson, VD för Green Landscaping.

För ytterligare information kontakta:
Hans Josefsson, hans.josefsson@greenlandscaping.se, VD, 010-499 70 08
Anders Bertilsson, anders.bertilsson@greenlandscaping.se, regionschef för Region Stockholm, 010-499 78 31