Hedersuppdrag vid fältsjukhuset i Älvsjö

16 apr 2020


På uppdrag av LOCUM bidrar Green Landscaping till regionens viktiga arbete under Corona-krisen

Green Landscaping har på uppdrag av LOCUM färdigställt gröna ytor i anslutning till fältsjukhuset vid Älvsjömässan utanför Stockholm. Fältsjukhuset har färdigställts på rekordtid för att ta hand om patienter som vårdas för Covid-19.

Första förfrågan kom på onsdagen: kan ni utifrån vår funktionsidé skapa avdelande planteringar och sittytor – byggda samt levererade med planterade växter på plats till på söndag kväll?

Syftet med uppdraget var att skapa avdelande gröna rum i anslutning till de “rum för avsked” som LOCUM har byggt upp utanför sjukhuset. Vi har byggt anpassade sittgrupper med inbyggda insynsskyddande planteringslådor för att ge anhöriga en stillsam plats för sorg och samtal. De gröna planteringarna skapar också en mer levande och fridfull miljö på det som tidigare var en parkering.

– Vi är mycket stolta och hedrade över att få det här viktiga uppdraget i denna mycket speciella tid, det tillfälligt sammansatta arbetslag med personal från flera delar av distriktet som gjorde detta möjligt inom de mycket snäva tidsramarna förtjänar ett särskilt tack. – säger Christoffer Liljendahl, resultatenhetschef för Distrikt Stockholm City, som ansvarat för uppdraget.

Vill du veta mer om vårt uppdrag vid fältsjukhuset, eller vad vi kan erbjuda dig, är du välkommen att kontakta oss.

Christoffer Liljendahl, Resultatenhetschef Distrikt Stockholm City
Telefon: 076-856 19 87
E-post: christoffer.liljendahl@greenlandscaping.se