Johan Nordström ny VD för Green Landscaping

17 feb 2015

Från och med den 17 februari är Johan Nordström ny VD för Green Landscaping. Johan kommer närmast från en roll som VD för Alignment Systems.

Johan NordströmGreen Landscaping bildades för snart fem år sedan genom förvärv av ett antal bolag inom utemiljö. Omsättningen har stadigt vuxit och är idag strax över 800 miljoner kronor.

Greens mål är att nå en miljard kronor i omsättning och ett resultat på 70 miljoner kronor under de närmsta åren. För att fortsätta resan med ny energi, nya idéer och nya influenser kliver nu Johan Nordström in som ny VD. Johan har en bakgrund som VD inom bland annat flyg- och fordonsindustrin och är väl förtrogen med Private Equity-ägda bolag.

– Jag ser fram emot detta med stor tillförsikt. Green är ett fantastiskt bolag med stor potential. Det ska bli mycket spännande att få lära känna alla medarbetare och få leda detta bolag framåt, säger Johan.

Hans Josefsson har under sin tid som VD för Green Landscaping utvecklat bolaget och skapat en plattform för vidare utveckling. Hans slutar nu som VD för Green Landscaping och går vidare mot nya utmaningar. Vi vill tacka Hans för en fantastiskt bra insats under åren och önskar honom lycka till i kommande uppdrag.

Vid frågor kontakta Per Sjöstrand, styrelseordförande, tel: 070-724 51 49.