Sommarjobbsaudition i Linköping

11 mar 2018

För två helger sedan deltog Green på fastighetsbolaget Stångåstadens sommarjobbsaudition i Linköping.

För fjärde året i rad bjöd Linköpings kommunala fastighetsbolag Stångåstaden in stadens ungdomar för att söka sommarjobb. Kön ringlade sig lång, då ett hundratal ungdomar besökte årets upplaga av sommarjobbsaudition, som gick av stapeln lördagen den 3 mars.

Sommarjobbsaudition riktar sig till stadens ungdomar med syfte att locka till att söka jobb och även ge återkoppling på intervjuer och ansökningar. Bland jobben som erbjöds fanns tjänster inom både Stångåstaden och dess entreprenörer, däribland Green.

– I år har Stångåstaden bytt lokal som audition hålls i vilket gjorde att de sökande i större utsträckning vågade komma fram, eftersom det är närmre till oss samt att audition är mitt i stan, vilket gör att det kanske blir fler som ”drop-in-söker” , berättar Kristina Johnsson, projektassistent på Green som var på plats tillsammans med Emma Wittlock, Produktionschef Östergötland.

En lyckad audition innebär möjlighet att skicka in sitt CV. Intressanta sökande kommer att bjudas in till fördjupade intervjuer. Utav dessa väljs 11 sommarjobbare ut till att ingå i Greens arbetsstyrka i sommar.

Har du frågor? Kontakta Kristina Johnsson, projektassistent. Tel: 072-976 76 48