Green Landscaping och Svensk Markservice i södra Stockholm flyttar ihop

23 okt 2019

Från och med den 16 oktober finns Green Landscaping och Svensk Markservice i gemensamma lokaler i Farsta.

Lokalerna i Farsta utgör distriktskontor för distrikten Grönyta Stockholm Syd och Grönyta Stockholm City. Samlokaliseringen är ett led i samgåendet mellan bolagen och innebär bland annat ökat samarbete, tydligare lokalt ledarskap och förbättrade kontaktvägar. Med båda bolagen i samma lokaler får våra kunder ta del av en ännu starkare leverantör av grönyteskötsel, med ett bredare utbud av tjänster, starkare lokal närvaro och fler kompetenser hos våra medarbetare.

Adress till distriktskontoret i Farsta är:

Green Landscaping AB/Svensk Markservice AB
Edsvallabacken 22
123 43 Farsta

De nya lokalerna är en utökning och anpassning av Greens befintliga lokaler i Farsta, där delar av Distrikt Grönyta Stockholm City suttit sedan 2017. Först in från Svensk Markservice är verksamheten i Skarpnäck, som flyttade in den 16 oktober. Under hösten tillkommer verksamheterna i Bagarmossen och Bredäng. Flyttarna innebär att Svensk Markservice lämnar de gamla lokalerna i Skarpnäck, Bagarmossen och Bredäng.

Distriktskontoret i Farsta blir ett komplement till regionkontoret i Lunda i norra Stockholm. Utöver dessa finns ett antal lokala kontor utspridda över länet, bland annat i Åkersberga, Salem och Stockholm city.

Har du frågor om det nya distriktskontoret i Farsta? Kontakta oss gärna!

Carolina Valdenfeldt Kolar, Stockholm Syd
08-727 47 96, carolina.valdenfeldtkolar@svenskmarkservice.se

Christoffer Liljendahl, Stockholm City
076-856 19 87, christoffer.liljendahl@greenlandscaping.se